Sådan får du gourmetmad til discountpriser

posted in: Uncategorized | 0

Det handler ikke om at købe dyrt ind, når du skal lave mad. Tværtimod. Det er ligesom at finde den vin, du allerbedst kan lide, som ikke koster mere end en hund. Det er det rene guld. Du skal finde et supermarked og nogle råvarer, som bare er så lækre, friske og delikate, at det er ligegyldigt, hvad producenten hedder, og om du har købt ind i de dyreste specialbutikker. Selvom Ikea har nogle af de billigste køkkener, bliver deres materialer ofte fremstillet af de samme materialer som dem, der koster det femdobbelte.

discount

Når det kommer til mad, er det altid rart at spare nogle penge. Især når du gerne vil lave noget, der er ekstra lækkert og smager himmelsk. Her i indlægget får du nogle sparetips til, hvordan du kan optimere dine indkøb, så du kan få gourmetmad til discountpriser. Er du ikke typen, der går på tilbudsjagt, skal du lige vænne dig til tanken. For der er rigtig mange penge at spare, hvis du gør en sport ud af at finde de rigtige tilbud. Det kan sagtens være, at du ikke finder dem det samme sted, men ligger de ikke for langt fra hinanden, så du ikke skal bruge for meget benzin eller diesel, kan det godt betale sig.

Hold øje med tilbudsaviser – de kommer også på nettet

Stort set alle supermarkeder har en online tilbudsavis. Du behøver derfor ikke at holde øje med postkassen hele tiden for at få de gode tilbud. De ligger klar til dig uge for uge, og du kan jo selv bestemme, hvilket supermarked du er mest til. Nogle er mest til det, de altid har handlet i. Men er det ikke det billigste, giver det jo ikke økonomisk mening. Især ikke hvis du gerne vil have råd til at lave gourmetmad. Men lige en lille hemmelighed. Det er jo typisk personen, der laver maden, som bestemmer, hvor elegant og delikat det skal være.

Har du ikke selv evnerne til at begå dig i et køkken, kan de bedste råvarer ikke engang hjælpe dig. Så er du nødt til at give dig i kast med en opskrift og følge den trin for trin. Så kan det være, at du ender med et yderst præsentabelt og velsmagende måltid, som dine gæster sætter tænderne i med stort velbehag.

Når du kigger efter råvarer – både kød og grønt – er det vigtigt, at du ser på kvaliteten. Vælger du noget, der mildest talt ser suspekt eller alt for billigt ud, er det sikkert også en ringere vare. Du kan ikke tvinge saft og kraft ud af noget, der allerede er drænet for al kvalitet. Så vælg med omhu, og brug din sunde fornuft, når du skal ud at handle næste gang. Det kan virkelig betale sig at kigge efter tilbud. Så får du råd til mere mad i det lange løb. Og husk nu, at madspild aldrig er godt. Så køb den mængde, du har brug for – og ikke mere ekstra end til madpakken dagen efter.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.