Spis ude på budget i København

posted in: Uncategorized | 0

Det kan være en dyr fornøjelse, at gå ud og spise med familien, kæresten, eller vennerne. Men i København ligger der faktisk flere, rigtig lækre spisesteder som ikke koster en formue at besøge. Derudover findes der også et lidt nyere fænomen, som kan hjælpe dig til at spise lækker mad på restauranter til billigere priser.

Charcuteri & vin

På Prinsessegade 50 i København K, ligger den hyggelige delikatesseforretning Thirion. Og selvom stedet egentlig er en delikatesseforretning, så kan man godt få servering der ved de små hyggelige borde. Thirion er en smule utraditionel, da den servere belgiske produkter. Og på menukortet kan du finde alt, det du forbinder med et lækkert charcuteri. Du kan finde lækre oste, skinker, og pølser i alle afskygninger. Og til dine pølser og skinker, får du lækkert brød og smør, cornichoner, og gode oliven. Til at skylle ned, kan du finde et udvalg af franske vine. Også er der selvfølgelig også, traditionelle belgiske øl. Det hele kan købes to go, eller to stay.

Bastards

På Axeltorv på Vesterbro blandt buffeter, og barer finder du det fantastiske sted Bastards. Indretningen er fantastisk, hvis man er til det moderne og dunkle udtryk. Og der er musik i højtalerne, der hjælper til at skabe god stemning i lokalet. Du kan her på bestille fra ala carte kortet, eller lade kokken bestemme imellem 5 eller 7 retter for jer. Prisen for 3 retter, efter eget valg er 345 kr. så det er til at være med på. Maden er intet mindre end fantastisk, og man kan mærke at sæsonens råvarer er i højsædet. Du kan få både fisk, bøf, og suppe. Så der er på stedet, noget for enhver smag. Og det er også muligt, at spise frokost på den flotte og lækre restaurant. Og en anden god ting ved Bastards, er at de er tilmeldt konceptet Earlybird som betyder at du kan spise der med gode rabatter hvis du booker dit bord igennem hjemmesiden. Du kan på hjemmesiden også finde andre restauranter på Vesterbro, som kører det samme tilbud.

Uformel

Drengene bag Michelin restauranten Formel B, har på Studiestræde startet restauranten Uformel. Stedet er er som navnet også antyder, et lowkey sted med lækker mad og en uformel tone. Så du kan tage forbi restauranten, og spise en lækker middag til en overkommelig pris. Og de erfarne kokke bag restauranten, skal nok sørge for at du får en gastronomisk succesoplevelse. Menukortet skifter alt efter sæson, og humør i køkkenet. Men dette betyder, at du altid oplever sæsonens friske og lækre råvarer. Retterne er ofte ovre i den mere nordiske grøft, men man vil sagtens kunne opleve at mærke inspiration fra andre steder i verdenen. Dog vil man aldrig opleve, at kvaliteten ikke er i top. Du kan på restauranten både nyde lækre vin fra vinkortet, eller gode drinks fra baren. Råvarerne er i top, og hvis du selv vil prøve at gøre restauranten kunsten efter kan du besøge Jala-helsekost.dk og se deres udvalg af unikke og gode råvarer.

Llama

Som en del af Cofoco-kæden kan man finde spisestedet Llama i Lille Kongensgade 14 i indre by. Restauranten er 700 kvm stor, og indretningen er noget helt for sig selv. Og selvom stedet mest af alt ligner en natklub, så er musikken lige tilpas høj til kun at skabe stemning men ikke være generende. Forretterne ligger på 85-95 kr. og hovedretterne på imellem 135-195 kr. Og hvis man ikke kan bestemme sig, så kan man lade kokken bestemme hvad du skal spise for 400 kr. Maden er inspireret af det latinamerikansk køkken, og er helt sikkert et besøg hver.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.