Sådan kan du få mest ud af dit køkken i en lille lejlighed

posted in: Uncategorized | 0

ANNONCE

Hvis du bor i en af landets større byer, kan det være svært at finde en lejlighed, der er til at betale, hvor der også er et stort køkken. I mange af de små bylejligheder, er der fokus på at få mest muligt ud af pladsen, og derfor har mange af dem også et meget lille køkken.

Det betyder dog ikke, at det er helt umuligt for dig at kunne lave mad, det handler i stedet bare om at være kreativ og at lære at udnytte pladsen i det lille køkken bedst muligt. Det vil vi gerne hjælpe dig til at gøre i denne artikel.

Sådan kan du få mest ud af dit køkken i en lille lejlighed

Sørg for at vælge den bedste ovn og kogeplade

Det er altid vigtigt, at du prøver at gøre dit lille køkken så lækkert som muligt og naturligvis udnytte den plads, du har at gøre med. Samtidig er det også vigtigt at tænke over, at når du har et lille køkken, så betyder det også, at resten af din lejlighed er lille. Derfor kan du godt være i den situation, at dit køkken er meget tæt på eksempelvis stuen eller soveværelset.

Derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om, når du skal vælge hvilken type kogeplade du gerne vil have i dit køkken. Det kan godt være en god idé at vælge den slags, der sviner mindst muligt og som gør det nemmest for dig at holde dit køkken rent.

Der er ikke nogen tvivl om, at gas er en rigtig dårlig løsning her, og derfor er der også mange, der i stedet vælger at gå efter induktion, når de har et lille køkken. Kogeplader i induktion er smarte, da de på samme måde som gas varmer panden eller gryden op med det samme, men modsat gas sviner det ikke. Samtidig er det nemt at holde dem rene, og de ser tilmed også rigtig moderne ud. De fås i mange forskellige størrelser, så det også kan passe til dit lille køkken.

Udnyt pladsen i dit køkken til andet end bare køkkenmaskiner

I mange små lejligheder inde i byen, er det meget almindeligt, at der ikke rigtig er plads til at kunne have et vaskerum oppe i lejligheden. Derfor er der mange lejligheder, der har et fælles vaskerum nede i kælderen, men det er noget, der godt kan skabe store uenigheder og en masse problemer, hvis du bor i en forening, hvor folk ikke er ærlige.

Derfor er der flere, der vælger at få integreret vaskemaskine i en lille størrelse i køkkenet, så der alligevel er vaskemaskine i hjemmet. Det er ikke ret tit, den kan passe ind andre steder end i køkkenet, og derfor er det en rigtig fin løsning, hvis du kan skabe plads til den i dit køkken.


Det er muligt, at du bliver nødt til at skære ned på nogle andre ting, du gerne vil have i dit køkken, men i sidste ende er en vaskemaskine ofte meget mere anvendelig.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.