3 e-bøger du bør læse

posted in: Livsstil | 0

Er du også hoppe med på ebogs bølgen? Hvis ikke, så er det måske på tide, at du gør det nu. Flere og flere bøger udgives nemlig som e-bøger og ofte finder du slet ikke de aller bedst sælgende bøger på reolen hos din boghandler, men istedet på en hjemmeside på nettet. I denne artikel vil vi give dig 3 gode e-bøger som vi synes du bør læse. De handle ikke alle sammen om gastronomi, men vi synes alligevel at de var værd at tilføje til listen.

 

1 – Lave din egen hjemmeside med WordPress – En manual

Den første e-bog som vi synes du bør tage et kig på er denne WordPress Manual. Du tænker sikkert allerede, hvad skal jeg med en manual om WordPress og hvad er WordPress overhoved for noget? Det korte svar, er, at WordPress er et gratis system til at lave hjemmesider med, og du bør købe den, fordi det er super sjovt og nemt at lave en hjemmeside eller blog med WordPress via denne manual.

Hjemmesider er nemlig ikke kun for programmører og nørder længere, og alle med en god idé kan lave en hjemmeside. Denne manual gør det ekstra nemt med udførlige instruktioner og illustrationer og du vil med sikkerhed komme sikkert i land med din egen hjemmeside. Her på redaktionen har vi brugt manualen til blandt andet at lave siden du ser på nu, og kunne du selv tænke dig at lave f.eks. en madbog, så er dette den rette e-bog for dig!

 

2 – Styrk dit immunforsvar – en bog for kvinder.

Den næste e-bog er god og ikke mindst BILLIG – og så passer den virkelig godt ind i en måned som Januar, hvor vi alle tænker på sundhed og kost. Den koster kun 20 kr. og kan købes her. E-bogen handler om, hvordan du på en simpel og effektiv måde kan styrke dit immunforsvar igennem en sund kost og motion.

E-bogen er på 120 sider og indeholder blandt et forslag til en 3-dages madplan gode retter som vil få dig til at strutte af livsglæde og energi. Køb for og få et godt indspark til en sund livsstil.

 

3 – En bog om mental styrke

Når du har boosted din krop med ebogen om sund kost, er det tid til at du også giver dit hoved et kick med den næste e-bog på vores liste. E-bogen hedder “Har du mental styrke?” og handler om, hvor du træner din hjerne mentalt til at performe optimal når det virkelig gælder. Bogen koster 145 kr., og kan købes her. Bogen giver dig tips til, hvordan du i praksis træner din hjerne, og hvordan du så bruger det i det virkelige liv.

 

Vi håber at du med denne liste har givet dig inspiration til aftenlæsningen. Hvis du selv har en e-bog, som du synes andre bør kende, skal du være velkommen til at beskrive den i kommentarsporet nedenfor.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.