3 gode idéer til konfirmationsgaven

posted in: Livsstil | 0

Årets konfirmationer står for døren og de obligatoriske konfirmationsgaver skal købes. Her får du tre gode idéer til gaver – hvis du ikke vil give penge.

Temaet til årets konfirmationsgave er oplevelser. At give oplevelser i stedet for fysiske ting, er meget oppe i tiden. Danskernes velstand har gjort, at vi kan købe alle de iPhones, fladskærme og Espressomaskiner vi har lyst til, derfor er oplevelser blevet det nye sort. Her får du tre idéer til oplevelsesgaver i hver deres prisklasse.

1. En fodboldrejse til udlandet

Vi starter en den dyre ende af konfirmationsgaverne, nemlig med en fodboldrejse til konfirmandens favoritklub i udlandet. Denne gave er måske forbehold forældre, bedsteforældre eller andre i den nærmeste familie (husk også at en voksen skal rejse med). Fodboldrejser er generelt blevet utroligt populære de seneste år og prisen er da også på et rimeligt niveau ofte.

Det vigtige når du køber fodboldrejser som gave, er at du køber til konfirmandens favoritklub. Huske endelig dette, ellers bliver du ikke populær. De typiske klubber, som unge danske drenge og piger gerne vil opleve er eksempelvis FC Barcelona, Real Madrid og Manchester United. Dog kan du også købe en billigere fodboldrejse med bus til Tyskland, som eksempelvis går til en kamp med den meget populære klub Borussia Dortmund.

2. En Tivoli-tur med alt betalt

gastrolab-gave

Denne gave kan lidt flere være med på, da du selv lidt kan bestemme prisen. Indgangen i Tivoli koster 100-110 kr, og et turpas koster 220 kr. Derefter kan du jo vælge at give en frokost eller middag med i gaven + måske lidt sødt i løbet af dagen.

Nogle børn elsker Tivoli og andre er slet ikke vilde med den type forlystelser. Dette skal du selvfølgelig lige forhøre dig lidt diskret om før du giver gaven. Du kan enten spørger i familien eller venner til konfirmanden, eller spørge vedkommende selv om han/hun er vild med Tivoli. Konfirmanden fra store dele af Sjælland og København, tager ofte til Tivoli på Blå Mandag, så du kan jo liste et par spørgsmål ind omkring disse planer før du beslutter dig for en gave.

3. Café og bio for to

Denne gave kan alle være med på og er en god gave for venner og familie lidt længere ude. Gaven som kan købes mange steder, som et gavekort indeholder et cafébesøg (typisk med en burger og drikkelse) + biografbilletter til en valgfri biograf, for to personer.

Gaven er god fordi den både er rimelig i pris (ca. 250-400 kr), som ofte kan være det niveau man giver for til en konfirmation. Derudover er gaven faktisk også en gave, som modtageren giver videre. Fordi den typisk er for to personer. Konfirmanden kan altså give sin egen gave videre, og få en oplevelse sammen med en anden også. Det kunne være en ven, kæreste, søster eller bror, som skal inviteres med ud og spise og i biografen.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.