3 must-have mad apps til rejsen

posted in: Livsstil, Mad | 0

Af: Marcus

For mange kan det være svært at planlægge ferien i forhold til mad. Skal du selv købe og tilberede maden eller går du på restaurant hver aften? For mange er det et punkt midt i mellem. Restaurant et par aftener og ellers står den for egen planlægning.

 

Hvis du er meget til restauranter og lokale retter, når du er afsted på ferie, vil du elske de nævnte apps her i artiklen. Nogle af dem er udelukkende praktiske til at finde og udvælge restauranter, mens andre også indeholder kulturelle værdier, som giver dig en oplevelse ekstra med hjem i rygsækken.

 

  1. OpenTables

 

Med OpenTables app’en bliver det aldrig svært for dig at finde og booke restauranter længere. App’en er en lifesaver, hvis du kommer til en ny by og er på bar bund i forhold til at spise ude i byen.

App’en viser dig nærliggende restauranter med tilhørende menukort, anmeldelser og billeder. App’en er så udbredt, så du kan stort set finde restauranter i alle store byer på tværs af alle kontinenter.

 

  1. EatWith

 

EatWith er en lidt anderledes app. Her får du i sandhed den lokale mad at smage. Hvis der er en EatWith “host” (vært) i nærheden af dig, kan du booke en plads hos dem og spise med, som om du bare spiste med hjemme hos dem en helt almindelig hverdagsaften. Det geniale ved konceptet er, at alle værterne er enten professionelle indenfor madbranchen eller erfarne kokke i køkkenet – så du er på forhånd sikret et fabelagtigt måltid.

 

  1. TripAdvisor

Har du rejst med en smartphone før, har du sikkert tidligere haft TripAdvisor installeret på den. Eller i hvert fald hørt om den. App’en er nok den bedste all-around rejseapp, som du kan bruge til at finde seværdigheder, restauranter, hoteller og transport i nærheden af dig. Fordelen ved denne app er, at den er så udbredt globalt, at du helt sikkert finder nogle spændende spisesteder.

 

Ulempen ved app’en er netop også, at den er så udbredt. For det er typisk de turistpopulære steder, som ligger i toppen af TripAdvisors liste over lokale spisesteder. Så hvis du ikke nødvendigvis kommer for at spise den bedste mad, men mere for at få en helhedsoplevelse af de kulturelle værdier i byen og maden, anbefaler vi, at du på god gammeldags vis spørger de lokale beboere. De kender helt sikkert de rigtige steder at spise!

 

Mit navn er Marcus, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg er medejer af RejseGear.dk og kan anbefale alle disse tre apps. De er flittigt blevet anvendt i adskillige storbyer i Europa, når jeg har været afsted 🙂

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.