onlinekursus

3 onlinekurser der sparker røv!

posted in: Livsstil | 0

Det er altid dejligt at lære noget nyt, men ofte kan det være svært at tage sig sammen til at gøre det, fordi det enten er besværligt eller dyrt. Vil man f.eks. på en fysisk kursus, så koster det ofte penge, og man skal passe det ind i en i forvejen travl hverdag med arbejde, måske børn og meget andet.

Heldigvis behøver det ikke være sådan, da der findes masser af kurser online, hvor du selv bestemmer tid og sted og ofte er prisen betydeligt lavere, hvis ikke gratis.

I denne artikel giver vi dig 3 online kurser som du kunne overveje at tage, hvis du har lyst til at lære nyt og har tiden til det!

1. Lær at lave med med Gordon Ramsay

Har du altid godt kunne tænke dig at blive en rigtig master chef. Så har di chancen nu. Med Masterclass fra Gordon Ramsay, kan du via video blive undervist i madlavning af selveste Gordon Ramsay. Kurset koster ca. 500 kr., men for den pris får du også en indføring i gastronomien som kun Gordon Ramsay kan gøre det. Vi har ikke selv prøvet dette online kursus fra Gordon Ramsay, men for os lyder det super sjovt og lærerigt. Du kan på deres side også se nogle prøvevideoer, hvis du er i tvivl om det er noget du har lyst til at kaste penge efter.

2. Få din blog op som nr. 1 i Google

Har du din egen blog, hjemmeside eller webshop, så er SEO noget du bør fokusere på. Du har sikkert allerede travlt med at lave indhold til din blog eller sende produkter afsted som du har solgt på din webshop, og derfor er det svært at finde tid til et ellers ret vigtigt emne inden for online markedsføring, nemlig SEO. Heldigvis kan du komme på et online SEO kursus, hvor du lærer alle de grundlæggende ting om SEO via video, så du efterfølgende selv kan sidde der hjemme og optimere dine sider, så du kommer højt op i Google. Et online SEO kursus som kan anbefales af dette danske seo kursus fra NemProgrammering.dk.

3. Bliv dne nye Jimi Hendrix

Til alle jer der ikke ved hvem Jimi Hendrix var, så var han en legendarisk guitarist – Det kan du også blive, med dette online kursus fra Justins Guitar. Kurset er gratis og vil igennem en lang rækker guitarlektioner lære dig at spille guitar fra bunden. Hans videoer er super godt lavet og det er nemt at følge med. Så frem med guitaren og kom i gang med at jamme!

Vi håber at du med denne korte guide har fundet inspiration til at lære noget nyt. Der findes masser af betalte og gratis kurser som disse ovenfor på nettet – det er bare med at søge, og så skal du nok finde noget interessant!

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.