3 ting der vil skabe ekstra hygge i dit hjem

posted in: Livsstil | 0

Sommeren er snart over os, og vi vil derfor i denne artikel se på tre ting, som kan skabe ekstra hygge både indenfor men også udenfor, f.eks. på din terrasse, som med garanti kommer i brug her til sommer.

hygge

En udendørs biopejs

Noget der altid kan skabe hygge er levende ild. Men hvordan får man lige det på en terrasse, hvor det ikke lige er til at lave et bålsted?

En god løsning, hvis man gerne vil skabe hygge på terrasse med åben ild, er en biopejs. En Biopejs skal kun bruge bioethanol for at brænde og så hverken soder eller oser den, hvilket gør den meget behagelig at anvende på en terrasse.  Du kan eksempler på biopejse til terrassen her.

Udover at skabe hygge, så afgiver en biopejs lige så meget varme som en almindelig pejs, og derfor kan den også holder en varm, når solen engang går og det ikke ligefrem er en tropisk sommeraften.

Duftlys

En anden ting, som vil gøre dit hjem rigtig hyggeligt, er duftlys. Duftlys skaber en rar og afslappende stemning.

Lys og duft er fantastiske virkemidler til at skabe en indbydende atmosfære i dit hjem. Du slår altså to fluer med et smæk, fordi duftlyset både fylder dit hjem med velduft samt giver hygge på mørke dage.

Prøv at tænde duftlys på badeværelset, når der kommer gæster. Ofte er lysene i smukke og sikre glas, så de kan derfor sagtens passe sig selv, blot man tjekker dem med mellemrum. Og samtidig med en skøn stemning opnår du en ren og dejlig duft på dit badeværelse. Hvis lysene så tilmed er 100% naturlige og f.eks. er lavet af olie fra soyabønnen, mindsker du luftforureningen, da naturlige lys soder væsentligt mindre end et almindeligt duftlys af stearin.

Der er mange aromaer at vælge imellem i handlen. Duftlys fra webshoppen PureStyle.dk har f.eks. lys med en duft af lavendel og citrus eller af blomstrende roser. De essentielle duftolierne, der er anvendt, er IFRA-godkendte fra Frankrig, og vægen er af blyfri bomuld.

Det flakkende skær skaber en smuk, imødekommende og rolig atmosfære i dit hjem. Så på med de uldne sokker i sofaen, frem med den gode bog, og tænd så et lækkert duftlys. Så forkæler du dine sanser og glemmer også stress og jag.

Funktion fremfor design

Den sidste ting er ikke så meget en ting, men mere et godt råd.

Hvis man virkelig vil lave et hyggeligt hjem, så er det nemlig vigtigt, at hjemmet er et sted, hvor man lever, og ikke et sted, hvor man blot set på.

Hvis hjemmet bliver for fint og skrøbeligt, glemmer man at leve, og gæster vil også føle at de skal passe på ikke at ædelægge noget, flytte på tingene eller lign. Med andre ord, hyggen forsvinder og det er vi jo ikke interesseret i!

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.