4 bud: Julekalenderen til den moderne mand

posted in: Livsstil | 0

Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi kan efterhånden begynde at se butikker og indkøbssteder sætte julegodter og julepynt frem på hylderne. Når alt kommer til alt, så er det jo meget hyggeligt, men hvad mere hyggeligt er, er når familien samles rundt om adventspakker, nissegaver og julekalender om morgenen eller aftenen, og hvem siger, man skal være barn for at have sin egen julekalender?

Flere og flere butikker og brands finder på julekalendere til voksne, og det er både inden for kosmetik, erotisk legetøj, slik og alkohol. Hvorfor ikke gøre juledagene lidt ekstra skøn for manden med noget, der kan nydes om aftenen hver dag frem til jul? Vi har fundet et udvalg af julekalendere, der er oplagt til ham.

julegave manden

Julekalendere med alkohol

Der findes et vælg af forskellige julekalendere med alkohol i, og er man mere til vin end til de skarpere procenter, kan man også finde det på forskellige hjemmesider og fysiske butikker. Hvad sjovere er, og med tiden noget mere atypisk end de traditionelle chokoladejulekalendere, vi kender til børn, er lågejulekalendere til voksne med forskelligt indhold af enten gin, whisky eller rom.

Er manden gin entusiast, eller går han mere op i portvin, findes der mange diverse udbydere hertil. Rom- og whisky julekalenderen er også et hit, hvis man interesserer sig for dette, og på Uhrskov-vine.dk finder du et stort udvalg af rom julekalendere og mange andre kalendere, der indeholder spiritus. Der er med garanti noget for enhver voksen sjæl, som uden tvivl nok skal sætte lidt krydderi og varme til de kolde vinteraftener.

Julekalenderen til den søde tand

Vi kender dem til børn, chokolade-, lakrids- og vingummi julekalendere i alle slags farver, størrelser, mærker osv., men i tidens løb har adskillige brands også udviklet lågejulekalendere specielt til voksne og også til dem med den søde tand. Særligt chokolade og lakrids er der fokus på, og endda nogle af dem har en kombination af begge slags.

Johan Bülow er specielt én af de mange brands, der har foldet sig ud til at være en vaskeægte chokolade entusiast, og med denne succes har han smeltet mange voksne chokoladehjerter. Chokolade indtages særligt meget i julen i selskab med de mange søde julekager, så hvorfor ikke få lidt mundgodt hver dag efter arbejde? Summerbird har også nogle rigtig gode bud på kvalitetschokolade i deres julekalendere, så der skal nok falde juleglæde i hjemmet, hvis farmand eller kæresten får sådan én i nissegave den 1. december.

Julekalenderen til handymanden

Skal sønnen til at flytte hjemmefra, eller mangler manden lidt ekstra udstyr i værktøjskassen? Bliver det tit skiftet ud eller forsvinder værktøjet i løbet af året? Nu kan han få en komplet julekalender med nødvendige og brugbare dele til gør-det-selv projekterne. Ideel julekalender til den unge fyr eller handy manden. Hver dag i december frem til jul vil der være små overraskelser i form af værktøj med alt lige fra hammer og bidetang til nedstryger og fugepistol.

Søg på nettet med søgeordene ”sjovhilsen.dk/pakkekalender-til-mand” og find frem til den perfekte julekalender til handy manden i huset.

Julekalenderen med personlige overraskelser

Det behøver ikke være dyrt, bare fordi manden skal forsødes i juledagene. For selvom en rom julekalender eller en kalender med luksuschokolade fra Summerbird er toppen af forkælelse for smagsløgene, kan de meget hurtigt ende om i en prisklasse omkring de 600-800 kr. Hvad billigere er, er hvis du som kvinde selv begiver dig ud i at lave den selv. Det er ikke kun meget mere personligt, det sætter også tankerne og glæden i gang hos din kære mand eller kæreste, da han ikke ved, hvad hver låge består af.

Gode idéer kunne være en lille seddel, hvor der står, at I skal på en hyggelig gåtur i skoven med medbragt kaffe eller varm kakao. Det er kvalitetstid, der betyder noget. Eller overrask ham med massage og kærtegnende berøring på hele kroppen. Inviter ham på en drink ude i byen eller køb noget erotisk legetøj I sammen kan bruge i soveværelset. Benyt dig af små søde sedler, som du folder sammen og hænger på en snor, som han hver dag kan åbne. Det er ikke kun en julekalender, der kan få jer til at bruge mere tid sammen som par, det er i sær også en julekalender, der vil få din kæreste til at føle sig elsket og meget værd. Kun fantasien sætter grænser, og til billigere penge kan du forære ham 24 små hyggelige gaver og aktiviteter frem mod jul.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.