Billige madoplevelser – sådan finder du dem!

posted in: Livsstil, Mad | 0

Det kan være ret så dyrt at spise på restaurant nu om dage, specielt hvis det skal være en finere madoplevelse ud over det sædvanelige. Men sådan behøver det dog slet ikke at være. Følg vores simple tips nedenfor og få gode råd til, hvordan du finder de bedste og billigste madoplevelser.

Find de bedste deals

En efterhånden ret så kendt mulighed for en billig tur på restaurant er via deal-offers. Der findes efterhånden i dag utallige deal-sites som tilbyder deals på alt lige fra en tur i helikopter til en lækker middag på en Michelin restaurant. Med deals kan du spare mellem 20 og 30% på en tur på restaurant, så hvis du gerne vil have en billig og god madoplevelse, så hold øje med de forskellige deal sites. De fleste af dem tilbyder også, at du kan tilmelde dig specielle typer deals, og her kan du så med fordel tilmelde dig gastronomiske oplevelser, hvis det er det du går efter.

Anvend rabatkoder

Via nettet kan du typisk også finde rabatkoder. Rabatkoder fungerer lidt lige som deals, da de frigiver en vis besparelse, hvis du kan fremvise koden ved dit besøg i restauranten. Restauranter er som med deals ikke det eneste du kan finde rabatkoder på. F.eks. kan du her finde en rabatkode til et webhotel hos UnoEuro, og der er faktisk ikke grænser for hvad du kan få rabat på, ved at finde de rette koder på nettet. Prøv derfor at søg på ”rabatkode restaurant” eller ”kuponkode restaurant” og du vil med sikkerhed finde en masse brugbare resultater.

Deltag i gastronomiske events

En anden måde at få en billig middag er ved at deltage i gastronomiske events. F.eks. findes der i Århus et event der hedder ”smag på Århus” hvor man på specifikke datoer kan bestille bord og få rabat på middagen hos en lang række restauranter og cafeer i Århus.  Projektet vil foregå i Århus indtil 2019, så der er stadig masser af tid til at få smagt på smilets by! Du kan læse mere om ”smag på Århus” og hvad du kan forvente at opleve her: Smag på Aarhus

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.