Catering – dine muligheder i det Københavnske

Publiceret i: Livsstil, Mad | 0

Cateringbranchen har forandret sig de sidste årtier. Denne forandring betyder at det ikke længere kun er flødekartofler, oksesteg og 3 slags is, som cateringfirmaet tilbyder, tværtimod.

Overveje dine muligheder for catering til din store begivenhed

Skal du holde en stor fest i eller omkring København, bør du kigge nøje på cateringmulighedernes som alternativ til en dyr restaurant. For du får en række attraktive fordele og en større form for fleksibilitet. Fordelene ved at vælge catering København er:

  • Større frihed i forhold til menuen

Du kan selv vælge hvordan din menu skal sammensættes. Du bestemmer selv antallet af retter, størrelsen på de respektive retter og hvordan de skal sammensættes.

  • Flere muligheder i forhold til lokationen

Catering er blevet så populært at mange steder (sågar restauranter, slotte og herregårde) tillader at man selv står for maden imod at man (selvfølgelig) betaler for lokalerne og et tillæg for selv at medbringe maden, som man kender det fra prop-afgiften. Foruden disse steder kan du også vælge andre lokationer som ikke kan stå for maden.

  • Du kan nemmere tilgodese allergiker og småbørn

Har du allergikere i familien kan det være en stor udfordring når menuen skal sammensættes såfremt du holder festen på en restaurant. Mange restauratører ser allergi som en besværlighed og derfor er alternativerne til den planlagte menu som udgangspunkt knap så indbydende. Det samme gør sig gældende med børnene. Er man på restaurant ville valget til børnene som udgangspunkt ikke afspejle den samme form for kvalitet som voksenmåltidet. Ved selv at stå for maden kan man få den mad man ønsker imens man samtidig sørger for at allergikere og børn får samme gode oplevelse som resten af selskabet.

  • Du kan spare penge på personale

Majoriteten af restauranter lønner deres personale efter danske forhold. Det er en god ting, men det betyder ligeledes også at udgiften til tjenerpersonalet bliver betragteligt, særligt hvis det er en længerevarende fest.  Vælger du som alternativ at bruge catering til din fest kan du selv stå for tjenerstaben og dermed nedbringe omkostningen. Der findes mange unge studerende som gerne vil tjene en ekstra skilling ved at servere en aften og hvis du ikke selv kender en, er der helt sikkert en i selskabet der gør.

  • Ingen lukketid

Hvis du har lejet lokalet i en weekend eller først med overdragelse dagen efter, så skal du ikke bekymre dig om en evt. lukketid som det er tilfældet med restauranter.

  • Alle må få alkohol

I Danmark har vi en minimumsalder på udskænkning af alkohol på 18 år. Det betyder at hvis du holder konfirmation på en restaurant, som almindeligt arrangement, så må konfirmanden ikke få alkohol. Dette gør sig ikke gældende hvis man har lejet et lokale. Så er det forældrene som har ansvaret for deres børn og derfor er det dem, som afgør om hvorvidt de må drikke alkohol.

Så der er mange gode grunde til at vælge catering som alternativ til din næste fest. Kvaliteten er i dag mindst ligeså høj som gourmet restauranternes og bedst af alt, du får lov at tage resterne med hjem.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Skriv en kommentar