Derfor bør du bestille catering til dit næste arrangement

posted in: Mad | 0

Når man skal afholde et større arrangement eller fest, er maden og drikkelsen naturligvis altid et vigtigt punkt på dagsordenen. Ikke desto mindre er der mange, som vælger at spare lidt på netop denne del af budgettet.

Dette gør de ved selv at stå for madlavningen, hvilket der i og for sig er intet som helst i vejen med. Problemet er bare, at man har nok om ørerne i forvejen – og derfor kan det hurtigt lede til en masse unødigt pres og stress.

Uanset om der er tale om en mindre buffet af små snacks eller en stor og omfattende frokost, kræver det immervæk en hel del kræfter at stå for det hele til en fest med en lang gæsteliste.

Altså er argumenterne for, hvorfor du bør bestille catering til din næste konfirmationsfest, bryllup eller reception i eksempelvis Skanderborg, utroligt stærke. Læs mere her om catering Skanderborg og frokost Skanderborg.

Først og fremmest slipper du for alt besværet og det hårde arbejde, som det medfører at lave og servere mad til et stort selskab. Dertil er der samtidigt rig mulighed for at sammensætte en lækker og spændende menu, som bliver tilberedt af professionelle kokke.

piger køkken
Team of young chefs preparing delicatessen dishes

Vær med i planlægningen og slap af i udførelsesfasen

At være vært eller værtinde til en stor fest har både sine fordele og ulemper. Det er selvfølgelig altid dejligt at se sine gæster trives og nyde det gode selskab, men ofte kan det føles ærgerligt, hvis der ikke bliver så meget tid til at slappe af og snakke med de forskellige.

Netop derfor fremstår det oplagt at bestille professionel catering, så du ikke skal stå og bikse i køkkenet med hverken frokost, aftensmad eller dessert. I stedet for kan du bruge tiden på det, du har lyst til – at være en central del af festen og underholde dine gæster.

Bare fordi man er arrangør, behøves man jo ikke at se begivenheden som en lang række af pligter og opgaver. Tværtimod kan det kun anbefales at skære ned på arbejdsbyrden, der hvor du kan.

Samtidigt kan du jo fortsat være en stor del af planlægningsfasen, hvor du blandt andet får mulighed for at sammensætte din egen menu eller vælge mellem anbefalinger fra de professionelle cateringfolk.

På den måde kan du lægge dit arbejde i forberedelsen op til festen, hvorimod du på selve dagen får plads til at læne dig en anelse mere tilbage i stolen.

Det kan ikke svare sig at fravælge mad ud af huset

Der er som allerede nævnt mange, der vælger at stå for madlavningen selv, for at spare på udgifterne til festen. Det kan dog i sidste ende ikke svare sig, da der som oftest ikke vil være den store prismæssige forskel på, om du selv køber råvarerne eller bestiller mad ud af huset.

Om end du med alt sandsynlighed vil være i stand til at opnå en vis besparelse, vil denne dog næppe være nok til at udligne de ulemper, som madlavningstjansen medfører. Prøv derfor i stedet på at spare på andre områder, hvis det kniber med at holde budgettet.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.