Derfor skal du overveje hårprodukter der er økologiske

posted in: Livsstil | 0

Hårprodukter er tit og ofte noget giftigt stads. Vælger du at se dig om efter de økologiske produkter, kan du tit og ofte godt regne med, at der ikke er nær så meget giftigt i. Når du vælger økologiske produkter, er du tit og ofte sikret at de produkter du køber er noget sundere end de ikke økologiske ditto.

nci5n8ul3z

Noget af det du skal se dig om når du køber hårprodukter er hvor meget kemi og hvor mange parabener der er i. Køber du økologisk er det tit og ofte sikret, at der ikke er disse dårlige ting i produkterne. Dog er det en god ide stadig at kigge efter hvor godt produkter er, når det kommer til mængden af kemi og parabener og andre usunde ting.

Hvilke produkter skal man være opmærksom på.

Generelt er alle hårprodukter i farezonen for at indeholde parabener. Derfor er det en god ide at købe økologiske produkter, hvor man er sikker på at produkterne ikke indeholder parabener. Er de økologiske er produkterne tit og ofte også mere naturlige end de ikke økologiske.

Shampoo er en af de ting, som man kan købe økologisk og få et noget bedre produkt. Et eksempel er Nashi Argan shampoo er en god økologisk shampoo som plejer ens hår effektivt og giver intensiv fugt og næring. Her er et eksempel på en shampoo som er økologisk, og som gør sit arbejde i dit hår rigtig godt. Du kan købe shampooen online, hvor den er til at finde til 199,- for 500 ml, hvilket er en god pris for en god økologisk shampoo. Den er meget drøj i brug, og der behøver ikke at bruges så meget for at vaske håret.

Voks er noget som rigtig mange mennesker bruger hverdag, og derfor kan det også godt betale sig at kigge efter økologiske vokse, hvis man er interesseret i ikke at putte potentielt giftige ting i sit hår. En voks du kan gøre brug af, hvis du er interesseret i økologiske vokse er en voks fra samme mærke som shampooen ovenfor. En Nashi Argan Fiber wax er en rigtig god og lækker fibervoks der er økologisk. Voksen giver et super hold til alle hårtyper, og passer derfor også til de fleste mennesker. Man kan få 50ml af denne voks til 109 kroner som er en rigtig god pris på en økologisk voks.

Vil du spare penge på gode økologiske hårprodukter, kan det være en god ide at købe dem online. Du finder gode hårprodukter online til gode priser her.

Alternativt kan du også forhøre dig hos din lokale frisør næste gang du er nede og få studset lokkerne. De fleste frisører er begyndt også at føre de økologiske hårprodukter, og har de ikke produkterne på hylderne selv, kan de i de fleste tilfælde stadig godt guide og vejlede dig i forhold til hvilke brands der er de bedste – og hvilke præcise serier fra de enkelte brands der stadig virker – selvom det nu er økologisk.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.