Det digitale køkken | Her er fremtidens køkken!

posted in: Livsstil, Mad | 0

Der er snart ikke den ting i hjemmet, som ikke kan styres via en fjernbetjening eller app. Dette gælder også for dine køkkenmaskiner og hårdehvidevare, som også i mange tilfælde er begyndt koble sig på jeres internet i hjemmet, for på den måde at kunne styres via en app eller en hjemmeside.

I denne artikel kigger vi på en række ting til køkkenet, som idag fås med funktioner der kan styres via nettet.

Den wifi-styrede oven

NV9900 fra Samsungs Chef Collection er en af de nyeste ovne på markedet, som kan styres via en internetforbindelse. Du kan blandt andet sidde inde i din stue og holde øje med temperaturen i ovenen. Skal du sætte mad over og har lidt travlt, så kan du også starte ovnen inden du kommer hjem, således at den er forvarmet og klar til brug, idet du trædet ind ad døren.

Det intelligente køleskab

Samsung er også leverandør af et af de mest hi-tech køleskabe på markedet. Med deres Family Hub-køleskab får du nemlig et køleskab med en kæmpe touch-screen på forsiden. På denne skærm kan du skrive handlelister, huskelister og alt muligt andet, som du måske tidligere har haft hængende med magneter på dit køleskab.

Skærmen er selvfølgelig koblet på nettet, så du kan se film og TV mens du står i køkkenet. Indvendigt findes der også et lille kamera, hvilket gør det muligt for dig at se hvad der er i køleskabet uden rent faktisk at åbne det.

Støvsugeren du kan styre med mobilen

Har du glemt at støvsuge inden gæsterne kommer? Intet problem, hvis du er den glade ejer af Roomba 980, som kan startes fra mobilen også selvom du ikke er hjemme. Det betyder, at hvis du har glemt at støvsuge, og du ikke lige er hjemme til at gøre det, så kan du blot aktivere denne robotstøvsuger, som vil gøre arbejdet for dig inden du kommer hjem! Det er da smart!

Har du selv nogle køkken-gadgets, som du mener vi bør have med på vores liste, så skal du være velkommen til at skrive til os i kommentarsporet nedenfor.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.