Efterår på Vestsjælland: De skønneste restauranter

posted in: Livsstil, Mad | 0

Efteråret er en smuk årstid. Farverne ændrer sig til en smuk variation af brun, gul, rød og orange, mens luften føles mere frisk. Himlen er skiftevis dækket af grå skyer eller helt skyfri med den smukkeste blå farve. Derudover er solopgangene og solnedgangene smukkere end nogensinde før. Det smukke vejr giver anledning til masser af skønne gåture både i naturen og i byerne. Og hvilken bedre måde at afslutte en gåtur på end et besøg på en restaurant? Leder du efter skønne restauranter på Vestsjælland, skal du blot læse med her – vi giver dig nemlig gode anbefalinger til fantastiske restauranter.

restaurant

Roeds Bistro – smuk gårdhave og gode vine

Roeds Bistro ligger centralt Nyborg og er i særdeleshed et besøg værd. Her er der blandt andet hjemmebagt brød, perfekt stegte Rib-Eyes, møre svinekæber, hjemmerørt bearnaise og lækre fisk. Vinene er ligeledes gode, og dette er perfekt, da et glas rødvin ikke kan undværes i efterårsmånederne. Atmosfæren er hyggelig, fordi der er et fint gårdhavemiljø. Er du derfor til god mad, hyggelig atmosfære og udsøgte vine, skal du et smut til Nyborg og besøge Roeds Bistro.

Støvlet Katrines Hus – lækker mad og topatomsfære

Ved Sorø sø finder du Støvlet Katrines Hus i et gammelt bindingsværkshus. Dette giver en hyggelig stemning både indendørs og udendørs, og indretningen indenfor er særdeles smagfuld. Maden er af høj kvalitet og veltillavet – uanset om man vælger den populære 10-retters tasting-menu eller parisertoast eller sild. Har du først besøgt denne restaurant én gang, vil du med stor sandsynlighed komme igen.

Mumm – god modtagelse og smagfuld mad

Mumm har beliggenhed i Roskilde, og her bliver man taget rigtig godt imod. Personalet er gode til at forklare maden, således man får et indblik i det, man spiser. Dette sker gennem tjenernes venlige og præcise servering, der skinner igennem af god service. Maden er yderst smagfuld og anderledes – retterne har nemlig altid et tvist. Dette sikrer, at du ikke bare spiser en almindelig ret, som du blot kan bikse sammen derhjemme. I stedet får du en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme.

Restaurant Vigen – flot udsigt og lækker menu

Vi bliver i Roskilde, for et andet godt bud på en restaurant her er Restaurant Vigen. Her får du en flot udsigt udover fjorden, hvor det oser af fred og ro. Især efterårsmånederne er smukke her, hvor de idylliske farver virkelig kommer til sin ret. Betjeningen er hurtig, men dette går ikke udover kvaliteten af maden. Menuen er nemlig ekstremt lækker, uanset om man vælger smørrebrød, sild eller en skøn 4-retters menu.

Lav dit eget madmekka – hjemmelavet mad i lange baner

Når du har besøgt en masse fantastiske restauranter, kan du begynde at overveje forkælelse af dine venner og familie. Efteråret er nemlig også den ideelle tid på året at afholde en fest på – og her bør maden selvfølgelig være i fokus. Inviter familien og vennerne, bed gæsterne om at medbringe en portion af deres livret og spis løs. Dette er en hyggelig måde at være sammen på, hvor maverne fyldes med fantastisk mad af enhver art. Du kan med fordel leje et selskabslokale til afholdelse af det skønne madmekka, hvor der virkelig er plads til maden og gæsterne.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.