Et liv uden internet og bredbånd – mine tanker…

posted in: Livsstil | 0

Af Adam,

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvordan et liv uden internet ville være? Hvad ville du bruge tiden på, hvis du ikke havde muligheden for at komme på nettet? Ville dit liv have mere kvalitet?

I dette indlæg vil jeg som forfatter komme med mine tanker om, hvordan et liv uden internet ville være.

Nu er vi op på en madblog, og jeg er også madentusiast. Derfor tror jeg, at jeg personligt ville bruge langt mere tid på mad, hvis jeg ikke havde internettet til at forstyrre mig. Jeg ville nok eksperimentere mere, og måske dyrke flere af mine råvarer selv. Ja faktisk tror jeg ville bruge mere tid i naturen, i haven, i stedet for at sidde foran skærmen. Dog tror jeg, at jeg ville komme til at savne al den inspiration til madlavning som nettet giver mig, men det ville jeg nok kunne opveje igennem blade og trykte medier.

Et liv uden internet ville uden tvivl også være mere besværligt. Jeg ville sandsynligvis blive nød til at klare meget papir og administrativt arbejde i hånden, hvilket ville tage meget tid fra de ting jeg elsker. Uden internet og bredbånd ville jeg nok også bruge mere tid på at finde de rigtig løsninger med hensyn til retter jeg laver, da jeg ikke ville have andres fejltrin og erfaringer som de har delt på nettet at læse mig op ad.

Et liv uden internet ville både være godt og skidt, og min konklusion vil nok være, at jeg ikke ville kunne leve uden det. Mit liv er bygget op omkring nettet og min dagligdag ville simpelthen blive for besværlig uden adgang til nettet. Jeg har ofte overvejet at prøve at gå en hel dag uden at bruge internettet, men kommer altid på ting jeg simpelthen er nød til at få gjort, og de kræver typisk net.

Dette var som sådan ikke en artikel med meget værdi for andre, men jeg håber at der måske er nogen, som vil dele deres tanker i kommentarsporet nedenfor – hvordan forestiller i jer et liv uden internet, bredbånd og der dertil hører?

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.