Har du en billig livsstil?

posted in: Livsstil, Mad | 0

Bruger du for mange penge på mad om måneden? Måske du også ryger og bruger en masse penge dér? En usund livsstil er dyr og er derfor både skadelig for din sundhed og pengepung. Der kan være mange grunde til, at du bruger mange penge på din nuværende livsstil.

Rigtig mange bruger i dyre domme på fastfood, da det er lettilgængeligt, og lige til. Mange af disse personer vil også gerne spise sundere, men mener det er for dyrt, men det kan ikke være mere forkert. Det handler blot om hvordan du køber ind, og her kan du læse om gode tips til en billigere livsstil.

Udnyt tilbud og lave madpriser

Synes du generelt det er for dyrt og besværligt at leve sundt? Det hele handler i bund og grund om planlægning, og det kan spare dig mange penge i længden. Kig forskellige tilbudsaviserne igennem 1 gang om ugen, og planlæg dine køb efter dem. Mængdetilbud kan være fantastisk billige, og der kan du fryse maden ned. Det samme med varer der er ved at udløbe, og som er sat meget ned; frys det ned.

Nogle handler over nettet, og især Nemlig.com er kendt for at kunne levere gode tilbud til varekøb online. De prissammenligner mange af deres varer med Netto, og derved kan du sikre dig en god pris ved at handle på nettet. Det kan godt svare sig for familier med børn, hvor begge forældre måske kommer sent hjem fra arbejde, og gerne vil have varer klar når de kommer hjem. På den måde kan man bruge tiden sammen med børnene, og slipper for skrigende unger i supermarkedet.

For at spare mange penge på grønt, så kan du også købe grøntsager ind efter sæson. Frugt og grønt kan godt være dyrt engang imellem, men når noget er i sæson, så plejer prisen at dale. Nyd derfor godt af efterårets grøntsager om efteråret, og sommerens lækre frugter om sommeren.

Sammenlign dig til store besparelser

Ud over at spare penge på din mad og samtidig leve sundt, så er der også penge at spare på andet der indgår i din livsstil, som f.eks. mobilabonnementer, bredbånd og internet, tv-pakker og forsikringer etc. For at finde de største besparelser, så er det en god idé at sammenligne de forskellige firmaer inden for det givne område med hinanden, så man dermed får den bedste pris.

Her kan du bl.a. benytte sider som:

Du findes mange prissammenligningssider online, så sørg for at tjekke op på de forskellige ting du har behov for, og få den bedste pris og det firma som passer til dig.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.