Livsstil og ydre signaler

posted in: Livsstil | 0

Livstil kommer til udtryk i de rum,  og de ting vi omgiver os med.

Hvem har ikke prøvet at komme ind i venner og bekendtes stuer, se sig omkring og konkludre på interesser, livsindsstilling, hvad vi anser for vigtige prioriteringer i livet.

Bogreolen har traditionelt været stedet, hvor mange samtaler om rejser, diskussioner om livsanskuelser og måske uenigheder kunne tage sin start.

I de senere år er det mere, hvordan der ser ud i køkkenet, har vi et samtalekøkken? Signalere vi hygge og samvær? Samles familien til middag, og er rummet indrettet til det? Meget kommer til udtryk i rummet, men vi skal huske at lægge vægt på alle rum og alle situationer i hjemmet for at  signalere entydigt til betragterne.

Det nytter jo ikke noget at et rum siger noget, og et andet siger noget andet. Er det tilfældet vil betragterne mere se det som stilforvirring eller måske endog livsstilsforvirring.

Et af de mere betydningsfulde rum som signalerer meget om den enkelte persons og familiemedlems livsstil og preference er badeværelset.

Badeværelset er meget personligt og skal først og fremmest danne en ramme om vores personlige hygiejne og velvære. Derfor er det vigtigt at forsyne badeværelset med det rette tilbehør.

Tilbehøret kan være spartansk eller bestå af standardtuber og flakoner fra de allesteds nærværende sæbe- og duftproducenter.

Dyre mærkevarer parfumer signalerer god økonomi og kvalitetsbevidsthed hos ejeren, hvorimod den økologiske fremstillede signalerer omtanke med miljøet og ejerens bevidstehed for egen og andres sundhed.

Eksklusivitet kan udtrykkes på mange måder.

På bordet i badeværelset eller ved vasken vil en god sæbe i enten en sæbeskål  eller i en flot sæbedispenser udtrykke omtanken for den gode håndpleje. Er der samtidigt natursvampe, Pimpsten ( til bekæmpelse af hård hud) og hampprodukter til at skrubbe huden godt i badet og brusenichen, så fortæller man meget om den personlige indtilling til hygiejne, og hvordan man anskuer verden. Hvis det hele så rundes af med nogle lækre tekstiler, gerne fremstillet i Danmark, så er helhedsbilledet dannet.

Der findes ikke så mange steder, man kan købe det eksklusive badeværelsesudstyr til en fornuftig pris. Vi kan enten vælge de etablerede stormagasiner, byggemarkeder eller generelle livsstilsbutikker. Det er jo forretninger, der kendes af mange, men hvorfor ikke gå på opdagelse på internettet og finde de lidt mere specielle ting og produkter, som passer lige ind i dit badeværelse.

Jeg har fornylig startet en webshop med produkter til badeværelset. Den er startet, fordi jeg længe søgte efter de lidt mere unikke sæbedispensere og produkter, der kunne udtrykke lige netop min personlighed og livsstil. Jeg fandt ikke mange muligheder, så derfor besluttede jeg mig for at starte en webshop: PureStyle.dk, som jeg gerne vil give et personligt præg og muligheden for at få adgang til produkter, der signalerer den mere eksklusive livsstil. Jeg kan kun anbefale at komme forbi butikken og se udvalget af håndklæder, badelagner, turbaner til hårtørring samt vaskeklude- alt i en dejlige afstemte pastelfarver. Samme med disse tekstiler finder du ekslusive sæbeskåle, dispensere og toiletbørster.

Er der behov for lidt til den personlige pleje kan du også finde natursvampe og hamprodukter til den perfekte pleje.

 

Lad din livsstil skinne igennem overalt i hjemmet, i haven og i særdeleshed også på badeværelset.

 

Birgitte Skov Iversen, PureStyle.dk

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.