Mad til firmaarrangement – lej en food truck

posted in: Mad | 1

Skal du sørge for mad til næste firmaarrangement? Det er både nemt og lækkert at få en food truck ud til virksomheden. De ansatte får ikke bare noget godt at spise, men en oplevelse der vil blive husket og talt om længe efter.

Food trucks er et amerikansk fænomen, som gennem de senere år for alvor er blevet populære herhjemme i Danmark. Madvognene har spredt sig til hele landet, og spændende street food markeder er dukket op i bl.a. København, Helsingør, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

food truck
Food truck

Men helt nyt er det ikke. Faktisk har food trucks eksisteret siden 1920’erne herhjemme, i form af de gamle klassiske danske pølsevogne. Det har i mange år været populært at leje en pølsevogn til firmaarrangementet, natmaden til festen, rejsegildet osv.

Med food truckenes indtog er det nu muligt at få mad fra alle verdenshjørner. Det er lækker og spændende mad af høj kvalitet. Ofte er madvognene drevet af såkaldte “foodies” – madnørder som går højt op i mad.

Bestil mad til firmaarrangement

Det er nemt at bestille mad fra en food truck. Man skal ikke selv stå for service, servietter eller andet – der er sørget for alt! Maden er frisklavet, og det er hyggeligt og uhøjtideligt at få besøg af en food truck.

Det er både muligt at få en madvogn eller dessertvogn ud – eller hvad med begge dele? Frøken Fryd er en food truck der er indrettet i en fin gammel veterancampingvogn. Herfra serveres italiensk is, candyfloss, cupcakes og diverse til den søde tand. Campingvognen i nostalgisk 50’er stil er et godt bud for virksomheden der går op i personalepleje. Et besøg vil med garanti give de ansatte en oplevelse der vil blive husket og talt om længe efter.

Der kan være mange forskellige anledninger til at få en food truck ud og servere mad til firmaarrangement, f.eks. firmafest, jubilæum, konference eller teambuilding. Det kan også være at man vil fejre et godt resultat i virksomheden, eller man vil forkæle medarbejderne med is på en varm sommerdag.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

  1. Mariana

    hej,

    hvilken slag af mad kan jeg bestille til food truck? jeg laver fest til 45 mennesker og jeg vil gerne har som street food. Kan i hjælpe mig?

    tak
    Mariana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.