Oplev amerikansk mad, som de laver den i USA

posted in: Livsstil, Mad | 0

amerikansk mad

Når vi spiser etnisk mad herhjemme, får vi tit en version, der er tilpasset til vores breddegrader og til vores smagsløg. Der er nogle restauratører, der tror, at de ved, hvad vi gerne vil have. Men det er ofte ikke tilfældet, selvom vi går ud og spiser etnisk mad herhjemme i Danmark, vil vi jo gerne have den samme autentiske smag, som hvis vi smagte den i hjemlandet. Det er derfor ofte et falsk hensyn at tage til os.

Det gælder selvfølgelig også, når vi skal ud at spise amerikansk mad. Der vil vi gerne have en burger, der er præcis så snasket, som den ville være i USA, og spareribs, der er marinerede på den helt rigtige måde, som de ville gøre i ”the land of the free and the home of the brave”. Men i dag kan det være svært at sparke sig frem for dårlige papburgere, der er en fattig efterligning af det, som de kopierer. Det eneste godt, der er at sige om de burgere, er, at de er nogenlunde nemme at spise, når du er på farten. Smagen er ikke noget at skrive hjem om.

Tag på Bones og prøv ægte amerikansk mad

Hvis du gerne vil have en god kulinarisk oplevelse, hvor du virkelig får smagt noget lækker mad fra USA, der ikke minder om pap, er det en god ide, at du tager på Bones. De lækre restauranter har længe været en jysk hemmelighed, men er nu også begyndt at brede sig til resten af landet. Det gør, at du nemt kan finde en i nærheden af dig.

På Bones serverer de en lang række forskellige lækre retter, der minder om den lækre mad, som du finder i USA. Det er for eksempel flere forskellige former for burgere. Bones har tre forskellige burgere. Det er Big Boy burger, Bad Boy burger og 4B – Bones Brisket Bacon Burger. I Big Boy får du en velvoksen bøf og bacon, i Bad Boy får du både en god bøf, bacon og spareribs uden ben, og i 4B får du langtidsstegt brisket og lækker bacon, der er røget over æbletræ, hvilket giver en helt særlig smag.

I alle burgerne er der også cheddarost, mayo og coleslaw. I 4B får du også coleslaw i, mens du i Big Boy og Bad Boy får salat, tomat, pickles og løgringe. Se mere på bones.dk/menukort.

Saftige spareribs, der får tænderne til at løbe i vand

Du kan selvfølgelig også få mange andre ting en burger på Bones. Hvorfor skulle de kalde det Bones, hvis du ikke i hvert fald kan få en god portion spareribs? Du kan vælge mellem en small, medium eller large portion spareribs. En small portion er på 330 gram, en medium er på 500 gram, mens en large er på 750 gram. Ja, selv størrelserne ligner noget fra USA. Alle spareribs er marineret i Bones’ særlige marinade, der gør, at de nærmest smelter på tungen. Det er en oplevelse, som du absolut ikke må lade gå fra dig.

Er du mere til steaks, finder du selvfølgelig også nogle velvoksne eksemplarer af slagsen hos Bones. Det kan være en Rib Eye Angus eller en Filet Steak. Det er begge lækre steaks at sætte tænderne.

Hvis du skal have en vegetar med ud at spise, lyder Bones ikke rigtig som det oplagte sted for jer. Men der kan du godt tro om igen. De har nemlig også en stor salatbar, hvor vegetaren kan slå sig løs, mens du hygger dig med dit kød. Til salatbaren hører en bagt kartoffel, når den vælges som hovedret.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.