Sådan gør du dit køkken smartere og mere sikkert men en moderne tyverialarm

posted in: Livsstil | 0

Mange tænker om den type tyverialarm der findes i dag, kun kan holde tyve ude og kan ikke bruges til andet end det. Heldigvis kan en af de nyeste typer tyverialarm fra fx Falck eller G4S meget mere end det. Tjek denne guide ud og læs hvordan du gør dit køkken er mere sikkert og smartere sted, takket være en ny tyverialarm. Du vil blive overrasket hvad de kan! I dag er de nemlig meget avanceret og har funktioner som tilhøre den nyeste teknologi og viden.

Få en besked hvis opvaskemaskinen lækker vand

Nærmest alle med opvaskemaskiner kender det. Man kommer hjem og der er vand i hele køkkenet, fordi ens opvaskemaskine har lækket vand ud over det hele. Nu er der stor chance for, at gulvet er ødelagt og en masse andet skal skiftes og det kan ende med en kæmpe udgift. Nu er gode råd dyre, hvis man vil undgå sådan en situation, men heldigvis er løsningen enkelt. Bestiller du topmodellen i form af den bedste Falck alarm kan du tilknytte vandalarm til den. Det betyder, at hvis din Falck alarm registrere at der er vand i dit køkken, så giver den et signal med det samme til vagtcentralen og din mobil. Falck kontakter dig og spørger om de skal sende en ud og se på det eller du selv kan klare det. Meget nemmere, end at skulle måske komme hjem efter et weekendophold og så opdage der er vand overalt og en masse er ødelagt. Her får du det at vide, med det samme det sker. Faktisk er sådan en moderne Falck alarm så følsom, at der ikke skal mere end en kop vand på gulvet, før den opdager der er et problem.

Få besked ved røg eller brand i dit køkken

Alle slags privatalarm og tyverialarm i dag, kan der tilføjes en brandalarm. Med den, får du besked hvis der er brand i dit hus, selv om du ikke er hjemme. Så sætter du en steg i ovnen og tager i Netto for, at købe de sidste ingredienser og der er gået ild i ovnen, så får du besked med det samme det sker. Så kan du nå, at reagere hurtigere og dit alarmselskab vagtcentral får også besked om situationen med det samme og kontakter dig, for at høre hvad du vil have dig gør. Dermed kan du føle dig mere tryg når du tager hjemmefra, da din tyverialarm holder øje med dit hus for dig. Så skal du nemlig ikke bekymre dig nær så meget.

Her var den lille guide om hvad du kan gøre for, at dit køkken bliver en smule mere sikkert og smartere. Der skal ikke så meget til, ud over en god tyverialarm. For med sådan en ny om dage, så sikre den dit hus mod meget andet end indbrud og tyve. Den sikre dig hus hele vejen rundt på flere måder, så du kan føle dig sikker, både når du er hjemme og er på arbejde eller ferie.

 

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.