Spis dig til et bedre sexliv

posted in: Livsstil | 0

Man skulle ikke tro det, men faktisk påvirker madvarer vores potens og vores sexlyst meget mere end vi tror. Ja, faktisk, så viser undersøgelser at der kan være en direkte forbindelse mellem rejsningsproblemer og dårlig kost, hvilket du kan læse mere om her. Men frygt ej – i denne artikel vil vi sætte fokus på nogle af de madvarer, som kan være med til at øge din sexlyst.

 

  1. Østers. Østers er en madvare der ofte siges at have afrodisiske evner og forbindes med noget sexet. Dette skyldes det høje indhold af zink der er vigtigt for produktionen af sæd og påvirker både mænd og kvinders libido.
  2. Denne frugt er fyldt med E-vitaminer der hjælper kroppen med at producere østrogen og progesteron der hjælper blodcirkulationen.
  3. Særlig mørk chokolade med højt indhold af kakao indeholder stoffet phenylethylamin som også kaldes “kærlighedskemikaliet”, der frigiver dopamin i hjernens lystcenter.
  4. I Frankrig i gamle dage var brudgommen pålagt at skulle spise asparges før bryllupsnatten for at hjælpe hans potens. Men franskmændene havde fat i noget. Asparges indeholder mange fibre, A- og B-vitaminer, B6 og folinsyre, der alle er med til at booste din sexlyst.
  5. Det menes at honning indeholder mange mineraler der hjælper med at producere både testosteron og østrogen hos mænd og kvinder, hvilket er med til at kickstarte din sexlyst.
  6. En banan er ikke kun et fallossymbol, men indeholder kalium og B-vitaminer der øger energiniveauet, samt enzymet bromelain som øger lystfølelsen og hæmmer impotens.

 

Heldigvis er meget af det mad der øger sexlyst også sundt, og heldigvis for det, for så kan du bare spise løs. Det er dog også vigtigt at huske fornuften i soveværelset. Så når du har kokkereret en stor scoremiddag til din partner, og kan tage ham eller hende med ind i sengen, så bør du huske at dyrke beskyttet sex for at undgå sygdomme. Det er lige så nemt at købe billige kondomer og billig glidecreme, som det er at spise for at øge din sexlyst, hvis bare du ved hvad og hvor du skal købe det. følg de to links, og så er du good to go.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.