5 nemme og billige opskrifter til enhver lejlighed

posted in: Mad | 0

Det kan være svært at finde gode opskrifter, som er nemme og billige at lave. Derfor har vi lavet denne korte guide til en håndfuld klassiske retter, hvor de fleste kan være med.

På Dagens.dk findes mange forskellige opskrifter på alt fra langtidsstegt flæskesteg til nachos med kylling, guacamole og salsa, så vi har kortet det ned til disse 5 retter.

Hurtige opskrifter

Chili con carne er en klassisk ret fra det mexicanske køkken, som kan serveres med frisk salat og et stykke ristet brød. Denne opskrift på chili con carne tager kun 20 minutter at lave og smager fantastisk. Kan du godt lide din mad ekstra stærk? Tilføj en chili mere eller lidt ekstra chilipulver.

Kogt skinke er en simpel ret at lave og som smager virkelig godt. Skinken serveres typisk med kogte danske kartofler og flødestuvet spinat. Du kan sagtens spise den røgede skinke som den er eller du kan glaserer kogt skinke i ovnen, hvilket varmt kan anbefales. Du opskriften på begge dele her.

Ægte gammeldags æggekage med hele molevitten. Serveres på rugbrød med bacon, tomat og purløg på toppen. En dejlig traditionel dansk sommerret, som kan laves på få minutter. Æggekage er en hurtig og billig spise, som kan serveres til både frokost og aftensmad. Vi anbefaler på friske stykker rugbrød med sprøde baconskiver og purløg på toppen. Vi anbefaler på et stykke rugbrød med sprødt bacon og purløg på toppen.

Gammeldags pandekager – Hvem siger ikke ja til sprøde pandekager med syltetøj eller rørsukker? Denne opskrift på gammeldags pandekager er et sikkert hit hos både store og små. Fyld pandekagerne med syltetøj, flormelis eller helt almindelig rørsukker. Denne opskrift på pandekagedej er nok til at mætte fire personer.

Hårdkogt æg – Det kan være svært at huske den præcise kogetid på de tre typer kogte æg. Vil du feks have smilende eller hårdkogt æg, så skal de koges forskellige antal minutter. Æg er nemt og billigt måltid, som samtidig er dejlig mættende. Du finder også et par nyttig tips til at koge æg, så du undgår de revner og hvordan du pille ægget på 3 sekunder.

Søger du flere nye opskrifter og inspiration til køkkenet, så kan du besøge vores udvidet guide med spændende og lækre retter til enhver anledning. Bon appetit.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.