Kom med på bølgen – lær at hækle

posted in: Livsstil | 0

Det har altid været mindre populært at hækle, hvis man sammenligner med den direkte strikke konkurrent. Hvis du sidder og skal vælge mellem om du vil gå i gang med at hækle eller strikke, så får du her flere årsager til hvorfor du (måske) bør vælge at hækle.

hækle

 

Det er en prisvenlig hobby

 

Hverken at hækle eller at strikke kræver meget plads. Det kræver heller ikke de store maskiner. Derfor er det ikke så dyrt t komme i gang. Du skal bare bruge en krog, et mønster og noget garn. Generelt bruges der mere garn til at hækle end at strikke, men du kan sagtens slippe afsted med at bruge mindre end 200 kroner på at komme i gang. Derfor bør omkostningerne ikke holde dig fra at kaste dig ud i et hæklekursus.

 

Tilmeld dig et hæklekursus og oplev hvor nemt det er

 

Der er nogle som argumenterer at det er nemmere at hækle. Her skal du holde fast i en krog i stedet for to nåle og man må da sige at det er nemmere at holde fast i en ting end to. Selvom det måske kan virke uoverskueligt med spørgsmål om hvor man skal starte, så er der masser af hjælp at hente. Prøv f.eks. dette hæklekursus som giver dig et skub til at følge trenden.

 

Lær at hækle online – der er masser af kaste sig ud i

 

Når du hækler så skaber du kreative produkter som er tungere samt mere smidige. Dette stærke stof er især nyttigt hvis du skal hækle vintertøj såsom huer, hatte tørklæder, håndvarmere eller vanter. Det gælder også hvis du tænker på at imponere med en holder til din bærbar eller smartphone. Selv hunde sweaters kan argumenteres til at holde bedre, hvis du vælger at hækle i stedet for at strikke.

 

Sådan kommer du rent faktisk i gang med dit første hæklekursus

 

Som du kan læse så er det billigt og nemt at komme med på hæklebølgen. Der er masser af forskellige kreationer som du kan kaste dig ud i. Men til nybegynderne anbefales det at investere i simpelt garn såsom uld i ensartede farver.

De mønstrede garnnøgler er smukke og interessante, men de er bedre at bestille hjem, når du bliver mere øvet. Generelt anbefales det at holde sig til de simple projekter i starten. Du kan for eksempel hækle et flot sort tørklæde eller en fin bordvarmer til koppen med morgenkaffen.

Del artiklen på de sociale medier!     Facebooktwitterpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.